Noord-Holland


brommobiel.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Noord-Holland
Auto Duinlust
Auto Duinlust
http://www.autoduinlust.nl/

Fa. Van Laar
Fa. Van Laar
http://www.vespavanlaar.nl/

Helmstadt B.V.
Helmstadt B.V.
http://www.vespacar.nl

Piet Sanders
Garage piet sanders. levering alle merken auto's, nieuw en gebruikt. tevens dealer van aanhangwagens. reeds 30 jaar een vertrouwd adres in uitgeest.
http://www.pietsanders.nl/

Sieberg Minicars
Genealogy, genealogy search, family history, genealogy research, ancestry, family genealogy, genealogy software, family, people finder, family tree, ancestor search, genealogy site, genealogy book, free genealogy, free genealogy search
http://www.sieberg.com/

Gerelateerd
 • Rijverbod na botsing met brommobiel op E40
  Met 45 kilometer per uur reed Mario Bogaert uit Eeklo vorig jaar met zijn brommobiel de E40 op in Jabbeke. Een achterligger kon daardoor een botsing niet vermijden. De politierechter veroordeelde de 53-jarige man gisteren tot een rijverbod van twee maanden en een boete van 1.200 euro. "Ik was verstrooid en kende de streek niet zo goed", verontschuldigde hij zich. Hij bleek ook te veel gedronken te hebben. - Eeklo
 • Welke reportage uit oktober bleef u het meeste bij?
  Het is weer tijd voor terugblikken. Omroep Gelderland maakte het afgelopen jaar talloze reportages. Van heftige gebeurtenissen tot ogenschijnlijk kleine dingen, leidend tot een glimlach. Wij selecteerden drie reportages uit oktober en zijn benieuwd: welke bleef u het meeste bij?
 • Slachtoffer brommobiel-roof kan de weg weer op
  De 97-jarige Jan Willem Peters uit Laren kan de weg op. Een brommobiel-dealer uit Emst geeft de hoogbejaarde man een brommobiel in bruikleen totdat de zaak is opgelost.
 • Aanrijding tussen brommobiel en fiets in Beverwijk
  Een brommobiel en fietser zijn donderdag rond het middaguur in botsing gekomen in Beverwijk. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Geysendorfferlaan met de Parmentierstraat.
 • Okra Dorp schenkt Pluim aan Maria
  Okra Trefpunt Zedelgem Dorp schonk dit jaar 'De Pluim' aan Maria Vande Wyngaerde.
 • Er staan 5 links op deze pagina.
  Privacybeleid