Noord-Holland


brommobiel.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Noord-Holland
Auto Duinlust
Auto Duinlust
http://www.autoduinlust.nl/

Fa. Van Laar
Fa. Van Laar
http://www.vespavanlaar.nl/

Helmstadt B.V.
Helmstadt B.V.
http://www.vespacar.nl

Piet Sanders
Garage piet sanders. levering alle merken auto's, nieuw en gebruikt. tevens dealer van aanhangwagens. reeds 30 jaar een vertrouwd adres in uitgeest.
http://www.pietsanders.nl/

Sieberg Minicars
Genealogy, genealogy search, family history, genealogy research, ancestry, family genealogy, genealogy software, family, people finder, family tree, ancestor search, genealogy site, genealogy book, free genealogy, free genealogy search
http://www.sieberg.com/

Gerelateerd
 • Brommobiel slaat over de kop
  Op de Dronterweg in Lelystad is maandagmiddag een brommobiel over de kop geslagen. Volgens de eerste berichten van de politie is de bestuurder van de wagen, die maximaal 45 kilometer per uur mag rijden, gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond half vijf, vlak na de rotonde met de Bingerden richting Dronten. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek door de politie.
 • Bijna een nat pak voor oudere man in brommobiel - RTV Noord
  CRUQUIUS Een bestuurder van een brommobiel heeft vanmiddag bijna zijn voertuig in het water van het Cruquiusplein in Cruquius geparkeerd.
 • Lees verder
  Nieuws- en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
 • Vandaag: Minder verkochte brommobielen, meer doden
  AMSTERDAM - Het aantal dodelijke slachtoffers bij ongelukken met een brommobiel is in de voorbije 5 jaar gegroeid.
 • Rijverbod na botsing met brommobiel op E40
  Met 45 kilometer per uur reed Mario Bogaert uit Eeklo vorig jaar met zijn brommobiel de E40 op in Jabbeke. Een achterligger kon daardoor een botsing niet vermijden. De politierechter veroordeelde de 53-jarige man gisteren tot een rijverbod van twee maanden en een boete van 1.200 euro. "Ik was verstrooid en kende de streek niet zo goed", verontschuldigde hij zich. Hij bleek ook te veel gedronken te hebben. - Eeklo
 • Er staan 5 links op deze pagina.
  Privacybeleid